Er helseløsningen rett pH og nok livskraft?

Publisert 22. mai 2023

Mennesket har et immunsystem som både beskytter mot sykdom og som hjelper oss tilbake til balanse når vi er syke. Alle er syke innimellom, men hvis en blir frisk nokså raskt etterpå, tar ingen skade av sykdom. Problemet er når en ikke blir frisk, eller når en stadig er syk. Dette er tegn på at immunsystemet ikke fungerer som det skal.

Kroppen fungerer som en helhet. For at den skal fungere optimalt må den ha rett pH, og den må ha nok energi til at den kan utføre den reparasjon som trengs. Når pH er for sur har vi betennelser i kroppen. Det er ny tanke for mange at en kan motvirke slike betennelser med å ha fokus på PH og energi istedenfor betennelsesdempende medisin og kortison behandling. Men varige løsninger kan kun oppstå om en tenker helhet.

Det er også en sammenheng mellom energi og PH. Jerry Tennant har en tabell som viser at nok energi og rett pH egenentlig er to mål som viser det samme. Her er tabellen:

PH er enkelt å måle. En kan kjøpe seg en boks med pH strips, og bruke eget spytt eller urin. Å ta prøven tar ca 1 min. Hvis en oppdager at en er i ubalanse, er det mange veier til mål.

Jo mer alkalisk ens pH er, jo mer energi (livskraft) kroppen har, jo mer beskyttet er en mot sykdom. En tankefeil som er lett å gjøre er at en kun ser på livet slik det er i dag. Kanskje lever en sunt i dag. Men en kan likevel bære på bagasje i form av toksiner og uforløste følelser som kan holde ens pH og livskraft nede.

Det nye stikket som mange tok går rett inn i denne debatten. Her er en lenke til et intervju mellom Lee Merritt og Ana Maria Mihalcea som forklarer dette. Er aktuelt både for de som tok stikket, og de som ble «smittet» av de som tok stikket. Nyere undersøkelser viser, i følge Mihalcea, at alle har Graphen Oxid i blodet nå. Men ingen krise, om en renser dette ut.

Bruk den metoden du har tro på og som er tilgjengelig for deg. Resultatet kan en selv teste med strips som viser at pH øker og energien i cellene øker.

Ønsker du hjelp til å forløse fortrengte følelser. Velkommen til Sofia Senteret.

Veavågen den 22 mai 2023.

HIldur Vea, PhD