Kurs for å lære de tibetanske riter

Eg startet med de tibetanske riter i 2007. Den gang var eg veldig syk. Eg gjorde ritene, hver dag i 2 år, og i dag er eg helt sikker på at dette er grunnen til at eg ble frisk, og ikke ufør, som eg var på vei til å bli. Eg var 45 år da eg smalt i bakken, og det tok 4 år å bli frisk. Så frisk fra 49 og resten av livet er verdt de fire år med innsats det kostet meg å komme på bena igjen.

Eg har lært mange mennesker på Karmøy tibetanske riter. De 10 år eg drev med yoga, hadde vi ofte ritene i timene.

Kurset nå er bare å lære de fem øvelsene. Det er satt opp 4 ganger i høst, og du kan komme en gang eller alle ganger. Du melder deg på fra gang til gang.

Alle som har gjort yoga eller tibetanske riter vet at det er mye vanskeligere å komme i gang alene eller i en gruppe. Samt at i en gruppe får en en gruppe energi effekt som en ikke kan skape alene.

Velkommen til kurs for de som vil endre livet sitt. Målet er å balansere kroppen, bli mykere og sterkere, samt å få mer energi. Dette er nødvendig om en skal snu en negativ helse til en positiv helse.

En trenger ingen forkunnskaper.
En kan sitte på stol og gjøre øvleser om en ikke kan sitte på matte.

En kan også gjøre øvelsene mentalt. Med andre ord, kan du puste og har vilje til å lære noe nytt som kan styrek deg, er du kvalifisert til å komme på kurs.

Datoer er mandager 23 okt, 30 okt, 13 nov og 20 nov. Det koster kr 250 hver gang. Vippsert til Sofiasenteret etter timen, nr 546570.

Varighet en time. Først litt intro, så gjør vi ritene, og så avspenning.

Du kan delta alle ganger, eller en gang. Melder deg på for hver gang. Varmt velkommen.

Kurs

Startdato 30. oktober 2023

Starttid 19:00

Sluttid 20:00