Gong bad med djembe trommer

I starten på gongbadet denne gang vil vi spille djembe trommer. Å spille selv på djembe tromme aktiverer energien i kroppen (meridianene), og de aller fleste opplever at de blir glade. Det er umulig å tenke og samtidig holde en rytme, så det å spille djembe trommer er en fin måte å skru av tankene på. Vi har helt enkle rytmer, og så langt er det ingen som ikke har klart å det. Vi har nye folk hver gang.

Gong bad er en god time hvor en lar vibrasjoner fra ulike lydinstrument skape virbrasjoner i kroppen som balanserer kroppen.

Her er en video som viser hvordan frekvenser påvirker vann og flammer. Våres kropp består av strukturert vann, og dette vannet påvirkes av de frekevnser vi utsetter oss for. Jo finere krystaller som skapes, jo mer harmoni har vi i kroppen. Sykdom er når strukturen i vannet, krystallene, går i oppløsning.

HVA SKJER NÅR KROPPEN BALANSERER SEG SELV?

1. Når roen senker seg, vil det som er i ubalanse bli tydeligere, det vil få vår oppmerksomhet.

2. Egne ubalanser handler i de fleste tilfeller om noe som er fortrengt. Vanligvis er det følelser, og tankemønstre.

3. Når fortrengt materiale begynner å løsne, er det mange som opplever dette som kulde/kald trekk på deler av kroppen. Først er det som skjer utydelig, så mer tydlige. Det kan være et minne, eller en følelse.

4. Kroppen selv forløser det som har skapt ubalansen. Vårt ego og våre tanker (ofte ubevisst), er ofte det som står i veien. jobb er å slippe den delen som kroppen til.

5. Ønsker du å oppleve ro og balanse i kroppen, bytte ut stress og uro, har kroppen bare en oppskrift, og det er å møte det som skaper stress og uro og transformere dette til ro.

6. I et gong bad kan dette skje. Men, ikke at alle ubalanser kommer i balanse på en gang. Over tid vil en oppleve dyp ro, at man er i en tilstand styrt av theta bølger, og det er i denne tilstanden at kroppen balanser seg selv.

7. Noen opplever astrale reiser i denne tilstanden.

Her er en film som viser hva som skjer i blodet før og etter 20 min med gong:
Gong bad sin effekt på blodceller

Gongbadet ledes av Hildur Vea, PhD.

Gong bad

Startdato 25. juni 2024

Starttid 19:00

Sluttid 21:00

Sted Sofia Senteret