3 Workshops tilpassa de med lav energi

Workshop er en av de beste metoder Sofiasenteret tilbyr for de som søker varig endring av eget liv. Dette skyldes at vi gjennom systemisk samtale jobber i theta nivå med vår underbveissthet, og skal vi endre oss trenger vi endre våre program.

På denne workshops bruker vi Systemisk Samtale som metode. Denne kan gjøres mellom terapeut og deltaker og en kan bruke andre gruppe deltalkere som representant. En vil en få tilbud om å delta som representant i andres arbeid, men en må ikke dette. En må ingenting. Og en kan ha stort utbytte av konstellasjoner i gruppe selv om en bare ser på.

Systemisk samtale er et redskap som tar oss til det som er skjult for oss. Vi kan avdekke skjulte mønstre i oss selv eller skjkulte dynamikker i relasjoner vi er en del av. Vi kan også avdekke om vi bærer på sykdom, oppgaver, skjebner eller andre plager som ikke er våre egne.

Mange kunder som har stått fast i noe i eget liv, forteller at det løsnet ikke skikkelig før eg startet å delta på workshops. En må erfare dette for å forstå hva det egentlig går ut på.

På denne workshop vil du få anleding til å ta opp egne utfordringer. En utfordring hver gang. En trenger ingen forkunnskaper utover det at en ønsker å gjøre endringer i livet sitt.

Det en lærer på workshops kan en bruke i egen hverdag. Formålet i denne workshops er å utforske ulike sider ved det å være utmatta, både hva som tapper energi og hvordan en kan bygge energi i eget liv.

Vi signerer taushetsplikt om andre deltakere og andres arbeider. Egne arbeider kan en fritt fortelle om.

Denne workshop er fordelt på tre dager for å ta hensyn til de som har lav energi. Datoer er: 12. mars, 16 april og 28 mai. Alle dager er på dagtid tirsdager fra 1300 – 1800.

Plass til 6 deltakere.
15 timer 3150.-

Workshops/utdanning

Startdato 12. mars 2024

Starttid 13:00

Sluttid 18:00

Sted Sofia senteret